2007-04-20-valerie-de-kerpel.jpg
Vlezenbeek: – Op dit moment heeft Valerie uw stem nodig (zie voorlopige tussenstand).
Stem nu: http://www.weightwatchers.be/WWI_Controller.aspx?S=6&Page=1010082
 
 
Vlezenbeek: – “Overgewicht is geen uitzichtloze situatie. Er bestaat een eenvoudige en gezonde manier om gewicht te verliezen: Weight Watchers.”
“Weight Watchers was mijn laatste redmiddel om de vicieuze cirkel waar ik al jaren inzat te doorbreken. Ik had al alle soorten diëten geprobeerd, zonder resultaat. Ik hoorde via via vertellen over Weight Watchers en ontdekte dat het geen dieet is maar een andere manier van leven, een gezonde manier van leven, en nu ook mijn manier van leven!
De informatie die ik kreeg op de cursus was voor mij goud waard. Ook de steun van de coach was erg belangrijk. Ik had het nodig om elke week naar de cursus te gaan en deed erg mijn best om dat minnetje week na week op mijn lidkaart te zien staan.

Het gewichtsverlies dat ik zo behaalde heeft mijn hele leven veranderd. Mensen zeggen me heel vaak dat ik straal en dat is ook zo. Ik voel me goed, ik durf uitkomen voor mijn mening en ik voel me ook lichamelijk veel beter: ik ben minder snel buiten adem, ik kan mijn benen kruisen als ik zit, ik kan sporten en ik word niet meer aangestaard als ik dat doe.

Ons hele gezin heeft baat gehad bij mijn beslissing om af te vallen met Weight Watchers. Mijn moeder en zus gingen met me mee en mijn vader is ook afgevallen dankzij de nieuwe, gezonde manier van koken en eten. Hij heeft nu voor het eerst in jaren geen te hoog cholesterolgehalte. De steun binnen het gezin was voor mij wel belangrijk.

Ik doe mee aan de verkiezing omdat ik andere mensen met overgewicht wil motiveren en laten zien dat het geen uitzichtloze situatie is, dat er een gezonde en eenvoudige manier bestaat om gewicht te verliezen. Het was voor mij niet gemakkelijk om deel te nemen omdat ik toch nog beschaamd ben over mijn startgewicht en omdat ik nog altijd een beetje verlegen ben van aard. Maar ik heb besloten om naar de toekomst te kijken i.p.v. naar het verleden, want uiteindelijk ben ik best fier op mezelf!”

Op twee jaar tijd verloor Valerie 72kg.

%d