2007-04-20_jvb_kasteelpark-van-groenenberg.jpg
Sint-Pieters-Leeuw: -Iedereen is uitgenodigd om kennis te maken met het leefmilieu-, natuur- en energiebeleid en -diensten van de Vlaamse overheid. Wij organiseren voor u een reuzenpicknick met educatieve en ludieke activiteiten.
Voor iedereen:
Bezoek aan de collecties (Azalea of Narcissen); Allerlei begeleide wandelingen; Gegidste wandeling door een landbouwnatuurgids; Individuele fietszoektochten – fietskaarten te verkrijgen tussen 10.00 uur en 16.00 uur; Waterlaboratorium voor chemische en biologische wateranalyse; Trash Buster: een animatieteam wijst de bezoeker op een ludieke wijze op zijn afvalgedrag; Afvaleilandjes met nodige aanwijzing om het afval selectief in te zamelen; Test uw kennis en conditie met de energiequiz en – fiets; Voorstelling en verkoop van milieueducatieve pakketten; Informatie en demo over thuiscomposteren.
Voor de kinderen:
Spel van Bas: groot ‘ganzenbord’ over afvalpreventie; Zoek de Vos: met zendertjes op zoek gaan naar de vos; Bosfee: vertelt verhaaltjes en grimeert kinderen; Uilenspel: groot ‘ganzenbord’ over levenswijze van de uil uitgevoerd door de kinderen, verkleed als uiltjes; Floepjesspel.

Vergeet uw boterhammen niet, bij ons krijgt u een drankje en kunt u een hoevedessertje kopen. We voorzien een tent voor slecht weer.
Parking mogelijk in de omgeving (kasteel Gaasbeek)

locatie: Konijnenstraat 172 b – 1602 Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: