ZUUN: – Vanaf vandaag, donderdag 1 juli 2021, is ’t Ruilhuisje van Huis van het Kind Sint-Pieters-Leeuw in de Arthur Quintusstraat 20 is weer geopend zonder afspraak.

Uiteraard gelden de volgende coronamaatregelen nog steeds: mondmasker dragen, handen ontsmetten en afstand bewaren.
O.w.v. de veiligheid van iedereen laten we ook 2 klanten per keer toe. Hou er dus rekening mee dat je misschien even moet wachten.
Om te vieren dat we weer zonder afspraak kunnen werken, krijg je bij je eerstvolgende bezoek een boodschappentas cadeau!
De openingsuren zijn elke maandag van 14 tot 17 uur en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.
Meer info:
Huis van het Kind, Arthur Quintusstraat 20 – 02 371 06 47 – huisvanhetkind@sint-pieters-leeuw.be

kinder-ruilwinkel ” ’t Ruilhuisje” waar met ruilmunten kleding en speelgoed voor kinderen tussen 0 en 6 jaar geruild kunnen worden.
De Ruilwinkel staat open voor iedereen. Wie babykleertjes en speelgoed in degelijke staat inlevert, krijgt in ruil hiervoor jetons of ruilmunten. Daarbij worden er vaste prijzen gehanteerd.
Je mag met deze jetons andere kleertjes uitkiezen in de winkel.
Kinderkleding en speelgoed mogen ook gratis bezorgd worden.

Tijdens de openingsuren van de winkel heb je ook de kans om langs te gaan bij een verpleegkundige van Kind & Gezin waar je als ouder terecht kan met je vragen over opvoeding, voeding en gezondheid van je kind, enz. Huis van het Kind organiseert er ook een activiteiten voor (groot)ouders met jonge kinderen: informatiemomenten, workshops, ontmoetingsmomenten …

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder