VLEZENBEEK: – Help! Gil de muis is zoek. Helpen jullie mee om Gil te zoeken? Landelijke Gilde Vlezenbeek stippelde voor jullie een wandelzoektocht (6 km) uit doorheen ons dorp om Gil terug te vinden vanaf 10 april tem 9 mei 2021.

Beste kinderen,
Een paar dagen geleden gingen we wandelen. Gil de Muis ging met ons mee. Tijdens onze wandeling kwamen we op een verlaten veldweg een landbouwer tegen. Die liep in cirkeltjes, met zijn hoofd naar beneden, naar iets te zoeken.
Hij was een van zijn wanten (handschoenen) kwijt, zo bleek.
We hielpen met zoeken, maar zonder resultaat. Toen we verder wilden gaan, waren we plots onze Gil kwijt! Hij was nergens meer te bespeuren. We riepen luidkeels zijn naam, maar geen resultaat.
Onze Gil is duidelijk op avontuur vertrokken. Kijken jullie mee uit naar
onze deugniet? En als je hem gevonden hebt, laat je ons dan iets weten?

Vraag het deelnemingsformulier + routeplan aan via mail kris.van.cutsem@verz.kbc.be of via tel 02 569 07 66.
Neem een opgeladen smartphone mee en ga op zoek naar de 7 QR-codes die je onderweg op een affiche zal vinden aan het raam/gevel van een bestuurslid.  De eerste affiche met QR-code hangt aan het raam bij Bart Sempels, Postweg 146 te Vlezenbeek, want dat is de plaats waar Gil de Muis het laatst gezien is. Zoek naar affiche nummer 1 aan de startplaats. Scan de QR-code en luister aandachtig naar het verhaal en ontdek hoe Gil verdween. Na het beantwoorden van vraag 1 vul je de gevonden letter in bij “oplossing” op het deelnemingsformulier. Stap verder naar de 2de, 3de … 7de affiche, scan telkens de QR-code in, luister, beantwoord de vraag en vul de gevonden letters verder in bij “oplossing” op het deelnemingsformulier. Stuur nadien de oplossing naar kris.van.cutsem@verz.kbc.be of bel het door naar Kris op 02 569 07 66. Veel zoekplezier.
Parking voorzien op het Gemeenteplein/Merselborre.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder