SINT-PIETERS- LEEUW: – De vereniging Vrouw en Maatschappij Sint-Pieters-Leeuw zamelde speelgoed in die het Sociaal Huis nu zal schenken aan kwetsbare gezinnen met jonge kinderen. De vrouwen deden naar jaarlijkse gewoonte een oproep en kregen heel wat respons.
2019-11-27-inzamelactie
We staan er niet altijd bij stil dat de Sinterklaastijd voor veel mensen ook een moeilijke tijd is omdat ze hun kinderen niet het speelgoed kunnen geven waar ze om vragen”, zeggen de vrouwen van de CD&V geleding Vrouw&Maatschappij Sint-Pieters-Leeuw. “We zijn dan ook heel blij dat we ook dit jaar weer een massa speelgoed wisten op te halen waarmee de Sint Leeuwse kinderen uit minderbedeelde gezinnen kan blij maken. We danken ook de medewerkers van de sociale dienst om ervoor te zorgen dat het speelgoed in de juiste schoorsteen belandt.”

Jan Desmeth, Schepen van Welzijn en OCMW: “We bedanken van harte Vrouw en Maatschappij voor hun jaarlijkse actie. Kinderen van kwetsbare gezinnen zijn altijd een extra aandachtspunt in onze werking. Dit gebruikte speelgoed zal een goed tweede leven kennen.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder