SINT-PIETERS-LEEUW/HALLE: – Zaterdag 23 februari 2019 om 20u heeft de finale plaats van de 9de editie Zennetoer in CC ’t Vondel te Halle. Eén van de zes groepen is First Floor uit Sint-Pieters-Leeuw.
First Floor
Zennetoer (www.zennetoer.be) is een regionaal muziektraject, resultaat van een samenwerking van jeugddiensten, culturele- en gemeenschapscentra uit het Pajottenland en de Zennevallei met de steun van muzieklabo NoiseGate, Poppunt en de Vlaamse Overheid.

First Floor is een jonge band uit Sint-Pieters-Leeuw die bestaat uit 4 goede vrienden Arthur De Bolle, Arthur Ceurens, Milan Meert en Joachim Langenus met een passie voor muziek.
Deze mannen spelen de pannen van het dak met hun eigen nummers. Af en toe een rustig nummer of een cover in de setlist kan zeker ook.
De hoogtepunten van First Floor zijn ongetwijfeld de deelname aan de Humo’s Rock Rally 2017, de finale van Zennetoer dit jaar, de release van de tweede videoclip ‘Lisa’ en hun eerste EP ‘Going Nowhere’ die eindelijk op Spotify kan beluisterd worden. Ook waren zij al het huisorkest van De Ideale Wereld met Otto Jan.

 

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder