VLEZENBEEK: – Op zaterdag 8 december 2018 organiseren de Verenigde Handelaars Vlezenbeek naar goede gewoonte een winterhappening op het gemeenteplein in Vlezenbeek. De winterhappening is een actie die kadert in ‘de warmste week’ en zamelt geld in voor plaatselijke goede doelen.
2018-12-03-groepsfoto-aankondiging-winterhappening-Vlezenbeek
Katrien Van Cutsem, Voorzitter Verenigde Handelaars Vlezenbeek: “Dit jaar werd er gekozen voor de vzw ‘Smile to me’ en het ‘Steunpunt Kinderepilepsie’ te steunen.
‘Smile to me’ is een vzw die een advies verleent en onvergetelijke activiteiten organiseert voor kinderen met een zwaar fysieke beperking. Het ‘Steunpunt Kinderepilepsie’ werd recent opgericht voor de ondersteuning van kinderen met epilepsie en hun omgeving.

Het gemeenteplein en de rotonde van Vlezenbeek zullen opnieuw omgetoverd worden tot een warme plek die baadt in kerstsfeer en gezelligheid. De muziek wordt verzorgd door De Fanfare De Ware Eendracht, discobar De Hoebels en dweilorkest de G-bloezers. Nadien kan iedereen een plaatje aanvragen voor onze goede doelen. Nieuw dit jaar zijn de verschillende huisgemaakte haute-dogs, die naast de vele koude en warme dranken en hapjes gesmaakt zullen worden door de vele aanwezigen.

2018-12-08-affiche-winterhappening-VlezenbeekProgramma:
17u30 aanvang
18u-19u KF De Ware Eendracht
19u-20u30 Discobar De Hoebels
20u30-21u30 Dweilorkest G-Bloezers
21u30 Discobar De Hoebels

Wie reeds een gift wenst te doen ten voordele van de goede doelen kan reeds een plaatje aanvragen door een minimum storting van 5 euro te doen op de rekening van VHV : BE34734184182090 (vergeet jullie liedje niet te vermelden bij referentie). Uw nummer zal dan zeker gedraaid worden in de loop van de avond.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder