GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN_Sint-Pieters-Leeuw-2018SINT-PIETERS-LEEUW: Persbericht N-VA:
– Olivier Huygens, zal bij de gemeenteraadsverkiezingen op de voorlaatste plaats van de N-VA-lijst staan. 

Olivier is enthousiast: “Als ondernemer heb ik veel dingen in positieve zin zien veranderen in onze gemeente. Om één of andere reden bleef ook mijn betrokkenheid tot de gemeente me parten spelen. Als bierhandelaar ben ik nauw betrokken met het sociale leven. Wat wil de lokale inwoner? De lokale handelaar? De lokale vereniging? Daarom wil Ik nu ook mijn schouders zetten onder het N-VA-beleid in Sint-Pieters-Leeuw. Hun visie over het ondernemerschap en de maatschappij spreken me enorm aan.”

2018-04-27-Olivier-Huygens_N-VAN-VA Sint-Pieters-Leeuw kwam begin dit jaar al met een sterke lijst voor de lokale verkiezingen van 14 oktober. Alle plaatsen op de lijst werden ingenomen door opvallend gevarieerde kandidaten uit verschillende lokale verenigingen, de verschillende deelgemeenten: een straffe mix van jong en oud, vaste waarden én opvallende nieuwkomers.

Olivier Huygens zal de voorlaatste plaats op de N-VA-lijst innemen.
Dat is mogelijk omdat ondervoorzitter Jan Van Belle een stap opzij wil zetten voor Olivier en omdat Jeroen Tiebout bereid was om door te schuiven naar plaats 27.
Jan Van Belle zal zich sowieso blijven inzetten achter de schermen: “Ik blijf me als ondervoorzitter volop inzetten voor onze campagne. Voor mij is een eigen plaatsje op de lijst niet het belangrijkste. Als we het ingeslagen pad maar verder kunnen bewandelen”.

Ik ben blij dat we dankzij Jan en Jeroen Olivier een goede plaats op onze lijst hebben kunnen geven,” zegt lijsttrekker Luc Deconinck. “Het afdelingsbestuur stond unaniem achter de kandidatuur van Olivier, die een gedreven ondernemer is. We zullen de aangepaste lijst nu voorleggen aan onze algemene ledenvergadering van begin mei. Daarna trekken we met ons sterke team, vol opvallende kandidaten, naar de Leeuwse kiezer”.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder