SINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente heeft aan de zijgevel van de bibliotheek tussen de kaarten van het fiets- & wandelnetwerk Pajottenland en Zennevallei nu ook een grondplan gehangen van het centrum van Sint-Pieters-Leeuw zodat toeristen oa. de rozentuin gemakkelijk kunnen vinden.

2017-06-19-nieuw-toerisme-bord-aan-bibliotheek_01Marleen De Kegel, schepen van Toerisme: “Dit nieuwe bord is het symbool van de samenwerking tussen de dienst toerisme en de bibliotheek. Dat ook in de toekomst nog verder zal uitgewerkt worden.
Op het plan hebben we een vermelding naar de Internationale Rozentuin want als de mensen hier langs komen is het niet altijd duidelijk waar de rozentuin is. Daarom hebben we hier nu een eerste vermelding en tevens kunnen de mensen in de bib zoals aangegeven staat op het nieuwe bord wandel- en fietskaarten bekomen. We hebben in de bib ook een toeristisch hoekje ingericht en de bibliotheekmedewerkers hebben een extra opleiding gevolgd zodat ze de toeristen ook kunnen helpen als ze vragen hebben.

Het nieuwe infopaneel is ook voorzien van een QR-code zodat je met je smartphone extra toeristische info kan bekomen.

Meer info: https://sint-pieters-leeuw.be/toerisme

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder