2017-06-15-growfunding_PajottenlandPAJOTTENLAND / SINT-PIETERS-LEEUW: – Dit najaar krijgen 20 voorstellen rond natuur, landschap, erfgoed, landbouw… de kans om mee te doen met een growfunding initiatief voor regio Pajottenland & Zennevallei. Via growfunding kan je geld, middelen en talent bij elkaar brengen om je project te realiseren. Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei helpt je om je ei uit te broeden.

Het is goed leven in het Pajottenland en de Zennevallei. Heel wat groen, toffe buurten, actieve verenigingen en activiteiten voor elk wat wils. Maar alles kan beter en misschien heb jij een idee om je omgeving nóg mooier, groener, gezelliger… te maken? Dit najaar krijgen 20 voorstellen de kans om mee te doen met een growfunding initiatief voor regio Pajottenland & Zennevallei.

Via growfunding kan je geld, middelen en talent bij elkaar brengen om je project te realiseren. Wij helpen je om je ei uit te broeden!

‘Growfunding’ is een vorm van crowdfunding: iedereen die steunt krijgt een kleine beloning in ruil. Bij growfunding is er extra aandacht voor sociale doelen en het samenbrengen van mensen. Benieuwd hoe zulke projecten er in praktijk uitzien? Ga even kijken op www.growfunding.be voor een overzicht van acties die momenteel lopen in andere regio’s.

Concreet: wat te doen met jouw idee?
Infosessie voor iedereen met interesse voor growfunding Pajottenland & Zennevallei op donderdag 13 juli om 19u bij Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei (Donkerstraat 21, Gaasbeek). Inschrijven via www.landschappajotzenne.be of 02 452 60 45
Ideeën kunnen vanaf 15 juni tot 20 augustus 2017 ingestuurd worden via www.landschappajotzenne.be
September: 20 projecten worden geselecteerd om ondersteund te worden
Oktober: gratis workshops voor geselecteerde projecten. Van idee tot Growfunding-project. Hoe bouw je de communicatie op? Nieuwe mensen betrekken en je project doen leven?
November tot januari: lancering growfunding campagne Pajottenland & Zennevallei via www.growfunding.be/pajotzenne
Februari: afsluiten campagne en realisatie van projecten die hun doel haalden

Criteria voor projecten:
Duidelijke link naar streek Pajottenland & Zennevallei: natuur, landschap, erfgoed, landbouw…
Aandacht voor samenbrengen en betrekken van mensen
Project heeft ook na afloop een meerwaarde en blijft bestaan
Richtbedrag voor projecten: tussen 1500 en 20 000 euro
Indien commerciële projecten: opbrengst komt ten goede aan regio

Initiatief van Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei in samenwerking met Growfunding, Erfgoedcel Pajottenland Zennevallei, Toerisme Pajottenland & Zennevallei en Pajottenland+

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder