2016-12-10-dewarmsteweek_vlezenbeek_tvv_inkendaal-10VLEZENBEEK: – Vorige zaterdag hielden de Verenigde Handelaars Vlezenbeek een Kersthappening op het gemeenteplein tvv kinderziekenhuis Inkendaal. Vandaag raakte bekend dat deze avond 6500 euro opbracht.

De geldinzameling zal dienen voor de therapeutische tuin van de Partiële Daghospitalisatie en de ziekenhuisschool van het Revalidatieziekenhuis. De tuin maakt deel uit van het toekomstig Revalidatie Park Inkendaal.
https://dewarmsteweek.stubru.be/goededoelen/revalidatieziekenhuis-inkendaal-vzw

2016-12-10-dewarmsteweek_vlezenbeek_tvv_inkendaal-07Verenigde Handelaars Vlezenbeek: “Voor diegenen die aanwezig waren weten dat de sfeer er héél goed inzat, de weergoden waren ons goedgezind.
Dansen, zingen, springen, … alles hebben we die avond gezien.
We zijn fier dat we een cheque van 6500 Euro mogen overhandigen aan het kinderziekenhuis ‘Inkendaal’.
Dit is niet alleen te danken aan de inzet en organisatie van het bestuur van de VHV maar dankzij jullie massale opkomst en de talrijke sponsors die hun steentje bijgedragen hebben, nl. de Rotary van Gaasbeek, de fanfare, het toneel, de landelijke gilde, Hoebel en Hoebelbike ….. . Ook een speciale dank aan Schoentjes op wie we die avond hebben kunnen rekenen.
Volgende week donderdagavond zullen we de cheque persoonlijk overhandigen te Boom.
Wij kijken alvast uit naar volgend jaar, u toch ook?

– bekijk ons foto- en videoartikel van 10/12/16 – KLIK HIER

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder