SINT-PIETERS-LEEUW: – het woonzorgcentrum Zilverlinde had de eer om de directie van het revalidatieziekenhuis Inkendaal uit Vlezenbeek op bezoek te krijgen.

vlnr. Patrick Van Bourgognie, financieel-facilitair directeur, revalidatieziekenhuis; Sofie Blancquaert, algemeen directeur revalidatieziekenhuis; Paul Defranc, OCMW-voorzitter; Saskia Deneyer, directeur woonzorgcentrum; medewerkers revalidatieziekenhuis
vlnr. Patrick Van Bourgognie, financieel-facilitair directeur, revalidatieziekenhuis; Sofie Blancquaert, algemeen directeur revalidatieziekenhuis; Paul Defranc, OCMW-voorzitter; Saskia Deneyer, directeur woonzorgcentrum; medewerkers revalidatieziekenhuis

Er werd tijd vrijgemaakt om met elkaar kennis te maken en de werking van een woonzorgcentrum uit te leggen. Tegelijkertijd werden er ervaringen uitgewisseld. Het werd voor beide directies alvast een boeiende ochtend. Dit bezoek was meteen ook de aanloop naar nu zondag, want dan zetten beide organisaties de deuren open voor Dag van de zorg.

Wenst u ook te ontdekken voor welke behandelingen en diensten u terecht kan in een revalidatiecentrum, of wat een woonzorgcentrum nu inhoudt?
Kom dan nu zondag, 15 maart 2015 tijdens de “Dag van de Zorg” zeker langs van 10 tot 17 uur. Er valt heel wat te beleven!
WZC Zilverlinde, Welzijnsweg 2 in 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Revalidatieziekenhuis Inkendaal, Inkendaalstraat 1 in 1602 Vlezenbeek

%d bloggers liken dit: