VLEZENBEEK: – De sint kwam vrijdag met zijn kleine pony op bezoek in de Ave-Mariab​asisschool in Vlezenbeek
2014-12-05-sint-vlezenbeek_01
Het hele Sintgebeuren begon op maandag 24 november 2014 met een wel héél speciale briefomslag van Sinterklaas… Er zat namelijk geen briefje in maar een stick met een boodschap van hoofdpiet. Er was de afgelopen maanden heel wat misgelopen in Spanje. Hoofdpiet vreesde dat het Sintfeest niet kon doorgaan dit jaar…tenzij de kinderen een handje zouden helpen. Hij stelde ons een “SINTA MORGANA” met volgende opdrachten voor:
– De pietenmutsen zijn aan vernieuwing toe
– Sinterklaas wil elke dag een andere hippe mijter
– Een 100 m lange vlaggenlijn om de feestzaal te versieren
– Een mega grote taart met 100 kaarsjes
– Een raplied voor Sinterklaas
– Een reuze grote nieuwe stoomboot om huiswaarts te keren
De kleuters en kinderen van de lagere school hadden de voorbije week hard gewerkt en geknutselt om alle opdrachten uit te voeren zodat het vandaag een spetterend sintfeest werd in Vlezenbeek. Sinterklaas, 4 pieten en een kleine pony feesten mee.

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer info: www.ambvlezenbeek.be

%d bloggers liken dit: