RUISBROEK: – Graffiti kunstenaars zijn vandaag begonnen aan het opfleuren van de voetgangerstunnel aan het treinstation in Ruisbroek. Zaterdagavond ter gelegenheid van “Graffiti-jam” moet het werk klaar zijn.
2014-09-26-graffiti-project-Ruisbroek_08
De NMBS steunt dit project waarbij kwaliteitsvolle graffiti wordt geplaatst om de stationsbuurt aangenamer en kleurrijker te maken. Dankzij de graffiti-jams kunnen de graffiteurs op legale wijze hun kunsten tonen en tegelijkertijd frissen ze de buurt op.

Graffiti vzw zorgde voor een mooie  line-up van verschillende topgraffiteurs uit binnen- en buitenland. Zoals uit het Pajottenland ERES (Koen Deweerdt) en verder Eyes-b , Oli-B, DEFO 84, NEW 2,… Elk met hun eigen techniek en kunstvorm vormen ze de voetgangerstunnel met enkele honderden spuitbussen om in een graffitikunstwerk.
De verloederde voetgangerstunnel ondergaat zo in één week tijd een hele metamorfose.
Zie ook ons artikel van 22/09/2014 – Graffiti-jam aan het station van Ruisbroek op zaterdag 27 september 2014

Deze diashow vereist JavaScript.

2014-09-27-affiche_graffiti-JAM-programmaMorgen, zaterdag 27 september 2014 is er nog een groot gratis graffiti-evenement onder de naam “Graffiti-jam” aan het stationsplein.

PROGRAMMA:
14.00 uur DJ VEGA (hip-hop)
14.30 uur demonstratie Crossfit (De nieuwste fitness-sensatie)
15.00 uur workshop graffiti (inschrijven via jeugddienst@sint-pieters-leeuw.be)
18.00 uur Lobstar (coverband)
20.00 uur Jinx (coverband)
21.30 uur DJ Ben Braillard

%d bloggers liken dit: