2011-04-06-buitenspeeldag_07SINT-PIETERS-LEEUW: – Op woensdag 2 april 2014 zal er GEEN buitenspeeldag georganiseerd worden in Sint-Pieters-Leeuw.

Dit jaar geen buitenspeeldag in Sint-Pieters-Leeuw. Toch blijft de gemeente het evenement een warm hart toedragen.
Schepenen van jeugd en sport Bart Keymolen en Jos Speeckaert lichten toe; “Vorig jaar kende de buitenspeeldag rond A.J. Braillard opnieuw een groot succes, maar we willen niet vastgeroest raken. Door de afwisseling van het ene jaar een buitenspeeldag te organiseren en het andere jaar voor een andere activiteit te kiezen, hopen we de ‘goesting’ bij onze jongeren hoog te houden”.

Kinderen die er op 2 april willen op uittrekken, kunnen terecht in onze buurgemeenten. Wie info wenst, kan die vinden op www.buitenspeeldag.be .

Schepen van Jeugd Bart Keymolen: “We programmeren in november een aantrekkelijk aanbod rond ‘Kunstendag voor Kinderen’. De Jeugddienst is volop bezig met de organisatie van een aantrekkelijk aanbod voor de Leeuwse kinderen en jongeren. Hou daarom zeker de website van onze gemeente en de infoLeeuw in de gaten voor meer info.”

17 november 2014 kunstendag voor kinderen: www.kunstendagvoorkinderen.be.

2012-03-28-buitenspeeldag_Sint-Pieters-Leeuw (9)Herbekijk onze foto-reportages van de voorbije buitenspeeldagen: 2013 – Ruisbroek, 2012 – Zuun, 2011 – Zuun, 2010 – Zuun en de 1ste Leeuwse  buitenspeeldag in 2009 op 4 locaties.

De buitenspeeldag is een initiatief van Nickelodeon, Ketnet, VTMKZOOM, de Vlaamse gemeenten en de Vlaamse overheid. De drie televisiezenders gaan op woensdag 2 april 2014 van 13u tot 17u op zwart. Je hebt die dag dus geen enkel excuus om binnen te blijven! Op verscheidene plaatsenl in Vlaanderen worden er leuke activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder