SINT-PIETERS-LEEUW: – Ter gelegenheid van de internationale vrouwendag en de week van de vrijwilligers wil de gemeente de vele vrijwilligsters in de rusthuizen, de dienstencentra, de ziekenzorgverenigingen, kind en preventie, het Rode Kruis, vzw De Poel en revalidatieziekenhuis Inkendaal bedanken voor hun inzet. Net als de provincie zet de gemeente deze jaarlijkse vrouwendag in het teken van zorg en gezondheid.
2014-03-10-danku-vrijwilligers_02 2014-03-10-danku-vrijwilligers_03
2014-03-10-danku-vrijwilligers_01 2014-03-10-danku-vrijwilligers_04
Schepen van Gelijke Kansen, Marleen De Kegel: “Jullie vormen de gouden schakel tussen de professionele hulpverleners en de zorgbehoevenden en zijn voor ons allen van onschatbare waarde. Jullie zorgende aandacht voor de kleinen en de zwakken maakt van jullie grote en sterke vrouwen, symbolen van emancipatie waar we als gemeenschap fier en dankbaar mogen voor zijn.”

%d bloggers liken dit: