SINT-PIETERS-LEEUW / REGIO: – Cultuurexpert Hugo De Greef van “vzw De School van Gaasbeek” voert de haalbaarheidsstudie naar een nieuwe culturele infrastructuur in de Zuidwestrand uit.

Hij heeft de nodige expertise in huis om een dergelijke studie op een professionele en onafhankelijke wijze tot een goed einde te brengen.

Hugo De Greef zal de studie coördineren. Een aantal andere mensen van De School van Gaasbeek zullen hem ondersteunen bij het uitvoeren van deze opdracht.
Hugo De Greef was in het verleden ondermeer directeur van het Kaaitheater en hij was eveneens intendant van Brugge Culturele Hoofdstad 2002.
Tot voor kort adviseerde hij Joke Schauvliege, Vlaams Minister van Cultuur, over het uitwerken van een duurzaam Internationaal Cultuurbeleid.

intergemeentelijke overleg
Deze voormiddag organiseerden de gemeenten Sint-Pieters-Leeuw en Lennik een overleg met de overige 14 gemeenten uit de regio Pajottenland-Zennevallei in het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw.

Participeer in de haalbaarheidsstudie cultuurzaal Zuidwestrand
Op maandag 25 november om 20.00 uur hebben de organiserende gemeenten vijf interessante gastsprekers uitgenodigd in de Merselborre zodat alle inwoners van Sint-Pieters-Leeuw en Lennik, die de studie van nabij willen volgen, de komende maanden kunnen deelnemen aan het inspraaktraject.
Iedereen is van harte welkom om tijdens deze eerste sessie, via de gastsprekers inzichten op te doen, die nadien alleen maar kunnen helpen om de inspraak waardevol te maken.

Begin maart 2014 zal het eindrapport gepresenteerd worden.

%d