SINT-PIETERS-LEEUW: – Tot mei van dit jaar stonden op deze locatie de oude kleedkamer containers van SK Leeuw die zo’n 20 jaar dienst deden. Maar sinds dit jaar heeft de voetbalclub een onderkomen in een deel van de nieuwe infrastructuur van Laekelinde.

Zoals de gemeente in 2011 al liet weten (zie artikel 09/10/2011) komt op de plaats van de containers een nieuw klein voetbal oefenveldje voor de pluimpjes en duiveltjes van SK Leeuw.
2013-10-09-aanleg-veldje_01

Jos-SPEECKAERT_1ste-schepen_Sint-Pieters-LeeuwVoor de realisatie van de derde bouwfase aan Laekelinde had SK Leeuw zijn derde oefenveld moeten opofferen. De ploeg beschikte de voorbije twee jaar dus maar over 2 terreinen.

Schepen van sport Jos Speeckaert: ‘ Vroeger hadden zij een klein terrein langs de andere kant van het gebouw, maar door de uitbreiding van de kleedkamers en kantine, was dit speelveld te klein geworden.
Wij hebben er dan voor geopteerd om langs de andere kant een nieuw terrein aan te leggen.

Het is ook de bedoeling dat langs de kant van het jeugdhuis een poort wordt aangebracht zodat ook zij bij gelegenheid en in samenspraak met de mensen van SK Leeuw van dit terrein gebruik kunnen maken.’

zie ook het artikel van 10/10/2012 – Inhuldiging nieuwe infrastructuur Laekelinde

%d bloggers liken dit: