2013-10-12-kookworkshop-diabetesREGIO: – De Diabeteswerkgroep van Artsenkring Halle en Omgeving organiseert, in samenwerking met HeiligHart&College Halle en de Vlaamse Diabetesvereniging (VDV), voor de vierde maal een “KOOKWORKSHOP VOOR DIABETESPATIENTEN”!

Deze zal doorgaan op zaterdag 12 oktober 2013 in de schoolkeuken van het Heilig-Hart&College, Parklaan 7, 1500 Halle (ingang hoek Possozplein – Vuurkruisenstraat, parking voorzien).
Tijdens deze workshop zal men onder leiding van de kok van restaurant De Molen (Huizingen), Laurent Raemdonck en diëtiste Sandra Renders een heerlijk diner (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) klaarmaken. Uiteraard zal men hierbij rekening houden met de behoeften van de diabetespatiënt.
Voor de deelnemers zijn er twee sessies voorzien: 09u00 – 11u30 / 12u00 – 14u30
De kostprijs bedraagt 10 euro.
Inschrijven kan via 02/ 306 42 46, via 0473 31 17 21 of via cordinator@artsenkring.be en dit tot 7 oktober 2013.
Meer info: www.diabeteswerkgroep.be

De Diabeteswerkgroep Halle is een samenwerkinginitiatief van Artsenkring Halle en Omgeving en SEL Zorgnetwerk Zenneland, die naar een multidisciplinaire werking streeft. Deze komt tot uiting in de samenstelling van de groep. Zowel huisartsen, diabeteseducatoren, kinesisten, podologen, diëtisten als andere zorgverleners steken maandelijks de koppen bijeen om tal van initiatieven op poten te zetten.

%d