NEGENMANNEKE: – Tijdens het weekend van 22 – 23 – 24 november 2013 organiseert Toneelvere​niging KATO Negenmanne​ke zijn jaarlijks toneel-weekend. Hiervoor zoeken ze nog enkele nieuwe spelers om hun vereniging te versterken.
2013-03-20-toneelvereniging-kato_archieffoto

Dit jaar spelen ze wederom een blijspel, namelijk ” Tax Free ” van een Engelse auteur, vertaald door een Nederlander, maar wel aangepast aan ons taalgebruik door hun eigen regisseur.

De mensen, die jaarlijks komen kijken weten intussen dat hun ” billenkletsers “enorm hilarisch gespeeld worden, en dat het steeds een gezellig avondje plezier wordt.
Wij kunnen dit toneelstuk best vergelijken met vele vorigen, zoals ” Blok aan m’n been “, ” Ambras op de gemaainte “, ” Wat een soep “, enz…….

Organisatieverantwoordelijke, Josse De Greef : ” Omdat wij elk jaar proberen dit niveau aan te houden en zelfs te verbeteren, zijn wij op zoek naar nieuwe speelsters en spelers, die bereid zijn om vanaf dit jaar onze vereniging te versterken.
Onze werkwijze :
tijdens de maand mei ontvangt elke speler zijn ( haar ) tekst,
tijdens de maanden mei en juni doen wij een drietal lezingen,
tijdens juli en augustus leren jullie thuis dit toneelstuk,
de repetities starten in september ( 2 X week ).

Geïnteresseerden kunnen ons steeds bereiken op volgende GSM nummers : 0497/278500 ( Vandenberghe ) en 0475/442237 ( De Greef )”

%d bloggers liken dit: