SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zaterdag 22 september 2012 nam N-VA Sint-Pieters-Leeuw als enige vereniging in Sint-Pieters-Leeuw deel aan de internationale World Clean Up Day (http://www.letsdoitworld.org/worldcleanup2012).
 

Persbericht N-VA:
Er werd gestart om 10 uur in Ruisbroek. Kandidaten van alle wijken en deelgemeenten waren present omdat het de overtuiging van de partij is dat Ruisbroek een inhaalbeweging verdient.Dat is in het belang van de hele gemeente! Op 2 uren werden 39 vuilzakken volgepropt. In de namiddag ging de actie verder in Negenmanneke, Zuun, Rink en Vlezenbeek. Omstreeks 16u30 werden 21 extra vuilzakken naar het voormalige gemeentehuis in Vlezenbeek gebracht, zodat het totaal op ruim 60 zakken kwam.
Ook de komende jaren wil N-VA de “World Clean Up Day” gebruiken om zwerfvuil en sluikstorten verder onder de aandacht te brengen.
Indien N-VA de kans krijgt van de kiezer en vanaf 2013 deel kan uitmaken van het gemeentebestuur, willen we initiatieven nemen vanuit de gemeente om deze actie ook de komende jaren verder te zetten, liefst met de medewerking van verengingen en buurtcomités”, zo zegt Jan Desmeth, campagnecoördinator bij N-VA.

%d bloggers liken dit: