SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de eerste week van de paasvakantie, van 2 tot en met 6 april 2012, organiseert K.V.Brucom Sp een voetbalstage op zijn terreinen in Brucom(Sint-Pieters-Leeuw).

De stage is bestemd voor jongeren tussen 5 en 15 jaar, ze worden getraind door gemotiveerde en gediplomeerde trainers. De spelers genieten ’s middags van een warme maaltijd en krijgen ook gezonde tussendoortjes.

Er zijn verschillende namiddagactiviteiten. Oordeel zelf maar: een levende kicker, pannavoetbal, foot….golf, volleyfoot…. En dit is nog niet alles. Op vrijdag wordt er een verrassingsuitstap gepland voor de spelers naar…… (anders zou het geen verrassing zijn!). Elke speler krijgt tevens een aandenken van de voetbalstage.
Wat de inschrijvingen betreft, men betaalt 120 euro voor een eerst ingeschreven kind en vervolgens 80 en 55 euro voor een volgend.
De plaatsen worden wel beperkt zodat men de spelers een ideale omkadering kan garanderen.

Om in te schrijven surft men naar www.kvbrucomsp.be en klik dan op inschrijven, vul de nodige informatie in en schrijf het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer 734-1732946-50.
Wat men wel moet meebrengen: voldoende warme sportkledij, trainingspak, sportshort, t-shirt, voetbalsokken, scheenbeschermers, regenjas, douchegerief en het Goed Humeur!

%d bloggers liken dit: