SINT-PIETERS-LEEUW: – Zaalvoetbalploeg ZVK ‘t Leeuwke organiseert ten voordele van ‘Music 4 life‘ van StuBru dit weekend een 24 uur  fietsen op rollen in Café ‘t Leeuwke.

Sinds 17.00 uur worden aan de Rink in Café ‘t Leeuwke 2 fietsen op rollen 24 uur in beweging gehouden  tot zondag 18 december 2011 om 17.00 uur om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel.
Fiets 1 wordt bemand & gesponsord door de zaalvoetbalploeg ZVK ‘t Leeuwke.
Fiets 2,3 en4  kan bezet worden door symphatisanten die bijdragen via sponsoring.
Daarnaast kunnen muzieknummers aangevraagd worden aan 1 euro/stuk.
De opbrengst wordt daarna door de zaalvoetbalploeg naar het glazen huis gebracht.

Joeri De Tobel: ” Gijs van café ’t Leeuwke en wij van de zaalvoetbalploeg wouden iets speciaal doen voor de laatste ‘music for life’, iets dat 24 uren duurde, we zijn dan bij elkaar gekomen om te zien wat we konden doen want voetbal binnen zou nogal moeilijk zijn hé en zo is het idee ontstaan om 24 uren te fietsen op rollen.
Zaalvoetbalploeg ZVK ‘t Leeuwke zal gedurende 24 uur één fiets bemannen we hebben daarvoor shiften gemaakt met de ploeg van 3uur met 3 man om elkaar af te lossen dus dat moet wel lukken. Er zijn er zelf die 2 shiften van 3 uur gaan doen. Onze fiets is gesponserd door heel wat lokale bedrijven.
We hopen natuurlijk dat er veel supporters en sympathisanten langskomen want zij kunnen hier  liedjes  aanvragen voor 1 euro het stuk. Maar ook kunnen ze met ons betalend meefietsen op één van de drie andere geïnstalleerde fietsen. De bedoeling is na de actie met al dat ingezamelde geld naar het glazen huis gaan om het daar af te geven. ”

locatie: Café ‘t Leeuwke, Rink 47 te Sint-Pieters-Leeuw
Meer info over Music 4 life: www.stubru.be/musicforlife

%d bloggers liken dit: