SINT-PIETERS-LEEUW: Mededelingen van de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw.

Controle handelszaken door sociale inspectie
Vrijdagavond voerde de lokale politie Sint-Pieters-Leeuw samen met de Federale Overheidsdienst WASO (Werkgelegenheid ,Arbeid en Sociaal Overleg) controle bij diverse kruidenierszaken en restaurants op het grondgebied van Sint-Pieters-Leeuw. In één van de gecontroleerde kruidenierswinkels werd een illegaal aangetroffen dewelke een bevel betekend kreeg om het grondgebied van te verlaten.Er werd door de Fod Waso ook nog enkele PV’s opgesteld voor overtredingen op zwartwerk en overtredingen op de sociale zekerheid.

Brand in bedrijf Burgemeesterstraat
Vrijdaggnacht deed zich een brand voor in een bedrijf van aluminiumverven langsheen de Burgemeesterstraat te Sint-Pieters-Leeuw.De brandweer van Brussel voerde de blussingswerken uit ; het bedrijf liep zawre brandschade op.;Er werden 2 brandhaarden vastgesteld wat kwaadwillig opzet doet vermoeden. Er werd door het parket een deskundige aangesteld. De gemeentediensten werden gevraagd om veiligheidsredenen het gebouw af te sluiten met nadars.

Mazoutdiefstal
Vrijdagnacht werd er mazout gestolen uit een geparkeerde tankwagen in de L.A. Schockaertstraat . Buurtbewoners merkten dit op en verwittigden de lokale politie. De patrouille kon 1 meerderjarige manspersoon van russische origine aantreffen met 7 jerrycans in een bushokje langsheen de Bergensesteenweg. Betrokkene werd ter beschikking van het parket gesteld.

Daders voertuigdiefstallen opgepakt
In het kader van diverse inbraken van en in voertuigen van de voorbije maanden werden door de lokale recherche van Sint-Pieters-Leeuw vorige week 3 jongeren opgepakt. Twee meerderjarigen uit respectievelijk Ruisbroek en Jette werden verhoord en ter beschikking van het parket gesteld. Er werden 2 gestolen voertuigen teruggevonden.Eén minderjarige uit Gent werd op bevel van de jeugdrechter geplaatst in een gesloten instelling.

%d bloggers liken dit: