PAJOTTENLANDPAJOTTENLAND / ZENNEVALLEI: Vanuit de ‘regional branding’werking zoekt Pajottenland+  in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei naar horecazaken waar ‘regionale beleefavonden’ worden georganiseerd.

Jos Huwaert : ” We zoeken horecazaken waar meerdere Pajotse producten, drank en eten, verkrijgbaar zijn, of
horecazaken die ze in hun assortiment willen opnemen. In de eerste plaats mikken wij op cafés, maar ook bistrots, tavernes,…
In deze zaken brengen leden van het Pajotse vertellerscollectief een vertelavond, brengt een standup comedian een uurtje sfeer of zorgt een muzikant of muziekgroep uit de regio voor een avondje muziek. Al deze zaken kunnen ook in combinatie worden aangeboden. Zelfs een zangavond behoort tot de mogelijkheden. Streekverhalen met eigenheid en identiteit uit het Pajottenland en de Zennevallei staan voorop.”

Herfst van het Pajottenland

Pajottenland+ : Jos Huwaert, Tania Stadsbader en Lien Standaert

Na de reeds succesvolle ‘Week van het Pajottenland’, en dit jaar de eerste ‘Lente van het Pajottenland’, wil Pajottenland+ nu met de ‘Herfst van het Pajottenland’ uitpakken.Pajottenland+ neemt de ‘beleefcafés’ hierin op als belangrijke activiteiten.

Om de beleefcafés te ondersteunen komt er een communicatiecampagne: affiches en flyers voor de cafés, vermelding op www.pajottenland.be, persconferentie om de beleefcafés op te starten, samenwerking met cultuurdiensten van de gemeenten voor communicatie en bekendmaking, waar mogelijk ook via een samenwerking met heemkundige kringen, Davidsfonds,…

Wat doet Pajottenland+ nog:
De beleefcafés worden gepromoot op website Pajottenland.be bij de regiopromotie. Het doel is van de ‘Pajottenlandse beleefcafés’ een soort ‘keurmerk’ te maken, zodat dit een meerwaarde geeft aan de horecazaak.
Andere toekomstideeën voor ‘beleefcafés’ zijn onder meer een zomerzoektocht tussen de cafés met als idee een fotowedstrijd, en activiteiten met meerdere cafés. Ideeën van uitbaters zijn uiteraard welkom.

Info-avonden
Op dinsdag 9 augustus 2011 organiseert Pajottenland+ een infoavond voor horeca-uitbaters, om het concept voor te stellen in café Dravershof, Ninoofsesteenweg 94, Pepingen. Op maandag 22 augustus wordt de infoavond herhaald in het Koozi Kaffee, Rollestraat 80, 1701 Itterbeek (Dilbeek).
Wil je meer informatie of heb je interesse? Schrijf u in op 054 / 500 245 of contacteer lien.standaert@pajottenland.be – jos.huwaert@pajottenland.be.

%d bloggers liken dit: