VLEZENBEEK: – Zanger Jeason uit Vlezenbeek, de zoon van charmezanger John Horton, stelde zopas zijn eerste Nederlandstalig album “Ik hou van jou” voor.

In 2006 schreef Jeason zich in voor ‘Eurosong’. Hij werd geselecteerd met zijn nummer ‘Dame amor,dame vida’ waarmee hij doordrong tot de halve finale. De Eurosong wedstrijd kende een turbulent verloop en haalde duizelingwekkende kijkcijfers, waardoor Jeason op slag bekend werd in Vlaanderen.
Na zijn Eurosong single “Dame amor dame vida”, bracht hij de single ‘Buleria’ op de markt en was daarmee te gast in ‘Tien om te zien’. Nadien zijn nog de singles ‘Maria’ en ‘Chica Latina’ gevolgd.

Nu neemt Jeason zijn carrière een nieuwe wending met de release zijn eerste Nederlandstalige album ‘Ik hou van jou’.
Vele van zijn nieuwe liedjes zijn bekende Spaanse nummers waar hij zelf een Nederlandstalige tekst op gemaakt heeft. Het zijn prachtige nummers met zeer veel inhoud en gevoel, enkele ervan hebben een zeer speciale betekenis. Als bonus zijn ook de Spaanse liedjes te vinden op dit album.

JEASONJeason is geboren op 6 juli 1981 en verhuisde rond zijn tiende naar het zonnige Spanje. Geïnspireerd door zijn grote voorbeeld Elvis Presley, gaf hij op zijn 16de aan de Costa Brava en Costa del Sol zijn eerste optredens. Jeason speelde er de pannen van het dak en haalde zelfs de Spaanse radio en televisie. In het verre België was het Will Tura die het talent van de jongeman opmerkte. Eén van Jeason’s nummers “Kleine prinses” werd vertolkt door Tura en is terug te vinden op zijn album “Ware Liefde”.

Deze schitterende cd werd geproduced en opgenomen door Freddy Danau en verscheen op het Scorpion label van de Publishing Group D & V.

tracks op de full-CD:
Ik hou van jou
Kom hier bij mij
Het regent sterren
Is deze liefde voorbij
Alles zou ik geven
Een traan
For the good times
The only mistake that I've made
Love is such a beautiful night
Buleria
Caprichosa
Dame amor dame vida
Senorita's (Engels)
Senorita's (Spaans)
Chica latina
Maria
Que la detengan

Bekijk ‘ik hou van jou’ op : http://youtu.be/ZwcrKys4uIg
Meer info over verdeling en verkoop: www.dvshop.be

%d bloggers liken dit: