SINT-PIETERS-LEEUW: – Tijdens de nacht van donderdag op vrijdag werd er ingebroken in de firma Luypaert (dakmaterialen) langsheen de Bergensesteenweg.  De politie van Sint-Pieters-Leeuw doet een oproep tot getuigen.

Aan de voorzijde van het bedrijf werd er in de ursusdraad een opening  gemaakt en werden vanaop het bedrijfsterrein 106 grote roofingrollen gestolen. Gelet de grote omvang van deze diefstal moet het plegen van  deze diefstal een geruime tijd in beslag genomen hebben.
De lokale politie Sint-Pieters-Leeuw  doet een oproep tot getuigen die tijdens de nacht van donderdag op vrijdag langsheen de Bergensesteenweg in Brukom een verdachte vrachtwagen, bestelwagen  en/of diverse verdachte personen zouden opgemerkt hebben.Alle nuttige  info kan geformuleerd worden via tel.02/371.22.28 of   info@polleeuw.be

Meer info :  www.lokalepolitie.be/5414/

%d bloggers liken dit: