SINT-PIETERS-LEEUW: – Woensdagavond bracht burgemeester Lieve Vanlinthout het partijbureau van de CD&V – afdeling Sint-Pieters-Leeuw op de hoogte dat zij geen kandidaat meer zal zijn voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2012.

Burgemeester Lieve Vanlinthout (CD&V): “Op het einde van deze legislatuur zal ik – op 1 maand na – 63 jaar worden, 45 jaar gewerkt hebben, 47 jaar actief zijn in onze partij en 24 jaar mandataris zijn, waarvan 6 jaar als 3de schepen, 6 jaar als 1ste schepen en 12 jaar als burgemeester.

Het is genoeg geweest. Daarom heb ik beslist om vanaf 1 januari 2013 mijn leven een andere wending te geven met meer tijd voor mijn familie en vrienden, voor hobby’s en interesses.
Ik ben de mening toegedaan dat het beter is van een functie die men met hart en ziel vervult, langzaamaan afscheid te nemen en dit terwijl men er nog volop actief in is en ze nog graag doet.

Indien het nationale en provinciale partijbureau van CD&V hiermee akkoord gaan is zij nog wel kandidaat voor de provincieraadsverkiezingen in 2012.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder