SINT-PIETERS-LEEUW: – Enerj’Ane alias voor Anne De Paepe uit Sint-Pieters-Leeuw brengt haar tweede CD uit genaamd ‘Rock your Dance with Enerj’Ane’.
Met 18 covers van Country nummers gekleurd met Rock en Blues.

De CD werd opgenomen bij Studio Sanseveria in Herne.

Anne De Paepe: “Met plezier laat ik u graag kennis met me maken. Mijn artiestennaam is Enerj’Ane , zangeres , met een groot repertoire van songs Voornamelijk country en blues maar ook rock , disco en franse songs ea.
.

Hoe het allemaal begon ..
Mijn naam Anne De Paepe, wonende te Sint-Pieters-Leeuw , sinds altijd ..werkend bij Brico .. sinds 20j, enzo ..en vooral Fier dat ik uit een artistieke familie kom , ieder van ons ..zussen , broer, ouders , kids .. doen allemaal of muziek/dans of tekenkunst en soms ook de twee , mijn ouders Eduard De Paepe , kunstschilder moet ik spijtig al jaren missen net als mijn broer die zanger en muzikant was en waar ik onbewust toch veel van mee heb , oa de kennis van oudere songs en de liefde voor Blues muziek ..en mijn moeder Berthe Wauters , ook kunstschilderes , en op wie we erg fier zijn want ze gaat nog veel met ons mee en schildert nog steeds ..zijn allemaal motivatie voor wat ik doe of wie ik ben. Grootvader , heb ik nooit goe gekend maar horend dat hij toneelspeler was.. weet ik vanwaar ik graag “op de planken” sta ,en hoe verlegen en weinig van zeg ik was als kind ..ben ik nu met geen hamer stil te krijgen als ik “in form “ ben , maar ik blijf mezelf en hou van publiek en veel meer , probeer met alle verplichtingen in het leven toch ook te genieten van elke dag. Heb een gelukkig huwelijk en twee grote kinderen die ook kunst en muzikaal uit de hoek komen…het zijn allemaal motivatie voor wat ik doe of wie ik ben een gekke ontdekking “de karaoke” in de jaren ’90, en ook op hier en daar met een rockgroep bv was het begin van mijn carriere…Na die ervaring wat dan heel goe meeviel werd ik verslaafd aan alle genres uit te proberen , ook thuis begon ik me “in te stellen”…Toen ik in een restaurant in brussel gevraagd werd 2 liekes te brengen was de trein ingang en voila , daar mocht ik dan mijn eerste echt optreden proberen ,en ik zong direct 20tal liedjes en met succes, … de voorkeur van de mensen ging naar mijn “swingende nummers “ en meer om meer vond me dat ik een country stem en uiterlijk had en dan ben ik daar in dieper gaan zoeken .. en gevonden

Ondertussen zing ik soms bij andere groepen ,en ook al 7 jaar bij de Clinicclowns actie hier in Sint-Pieters-Leeuw. En als mezelf alleen als Enerj”Ane “country, rock and blues … kan ik zo ongeveer 2 uur zingen in deze genre en is er een groot gedeelte linedance nummers.
Heb ondertussen al tweede cd met covers van toffe country en blues nummers. Muziek is mijn leven dat staat vast”

U kan luisteren op http://fr.akamusic.com/enerjane
En kijken op http://enerjane.skyrock.com

Zondag 20 maart 2011 van 16.00 tot 20.00 uur kan u Enerj’Ane live beluisteren in  taverne ‘De Pauw’ J. Depauwstraat.

De CD is te koop via: www.dv.centerall-shop.com/details.asp?language=nl&productID=592213

2 comments

 1. Hallo Enerj’Ane,
  van harte PROFICIAT met reeds je tweede CD!
  Wij kopen hem bij jou aan de stand na een optreden zeker aan!
  Wij zijn echt ook mee trots op jou en wensen je nog heel veel succes verder toe!
  Hopelijk tot gauw, misschien……op 3 april in Haaltert waar je samen met ons idool “Bandit” zal optreden!
  Dikke knuffel van ook 2 fans van jou
  Anneke & Dirk
  Xxx

Comments are closed.

%d