SINT-PIETERS-LEEUW: – Sara D’haveloose uit Sint-Pieters-Leeuw neemt dit jaar deel aan Idool 2011. Woensdagavond om 20.45 uur kan je haar horen en zien op VTM.

Speciaal voor de nieuwssite stuurt Saartje – tussen alle drukte door – berichtjes zodat alle inwoners van Sint-Pieters-Leeuw en de regio haar belevenissen kunnen volgen.

Saartje D’haveloose: ” Zon, zwembaden, bubbelbad op de kamer, eten à volonté, drank à volonté, een zalig groot bed, roomservice en ga zo nog maar even door. Het was er allemaal in de Dominicaanse Republiek! Maar veel tijd om daarvan te genieten kregen we niet…

Toen de 24 kandidaten toekwamen in het hotel en kennismaakten met mij, kregen we meteen onze eerste opdracht. Het resultaat daarvan zag je vorige week al bij VTM. De jury was verontwaardigd.
Na mijn optreden voor de jury was ik ook teleurgesteld. Ik wist dat ik beter kon en hoopte dat ik een tweede kans zou krijgen om dat te bewijzen. Die kreeg ik ook.

Maar niet iedereen had dat geluk. We moesten afscheid nemen van Laura, Marja, Cathy, Michaël en Niels. Laten we zeggen dat die dag in de Dominicaanse Republiek niet de meest memorabele was. Ik had zin om meteen in mijn bedje (of moet ik zeggen: ‘bed’) te kruipen en alles te vergeten.

Maar niets was minder waar. Die avond moesten we meteen weer aan de slag! Ik mag natuurlijk niet verklappen wat we juist moesten doen, maar ik kan je wel zeggen dat ik de zon al bijna zag opkomen toen ik eindelijk in mijn bedje kroop… Oké, ik overdrijf een beetje .

Maar stiekem vond ik het helemaal niet zo erg om zo hard te moeten werken. Want één week lang leefde ik het leven van een ‘Idool’… Mij hoor je niet klagen!

Kijk nu woensdag 16 maart om 20.45u naar ‘Idool 2011’ om te ontdekken welke 15 kandidaten naar de eerste liveshow mogen.

Kijk nu vrijdag 18 maart om 20.45u naar de eerste liveshow van ‘Idool 2011’. Voor tickets kan je hier terecht: http://vtmtickets.tickoweb.be/

Voor mijn fanpagina kan je hier terecht: http://www.facebook.com/pages/Saartje-Idool-2011/167970616586785

%d bloggers liken dit: