SINT-PIETERS-LEEUW: – Sara D’haveloose uit Sint-Pieters-Leeuw neemt dit jaar deel aan Idool 2011. Vanavond om 20.45 uur kan je haar horen en zien op VTM.

Speciaal voor de nieuwssite stuurt Saartje – tussen alle drukte door – berichtjes zodat alle inwoners van Sint-Pieters-Leeuw en de regio haar belevenissen kunnen volgen.

Saartje D’haveloose: ” Ik stel mezelf even voor: mijn naam is Sara D’haveloose (maar iedereen noemt me Saartje), ik ben 22 jaar oud en woon al heel mijn leven in Sint-Pieters-Leeuw. Vorig jaar in november schreef ik me in voor de Wildcard-wedstrijd van ‘Idool 2011’. Het concept: iedereen mocht een filmpje (of meerdere filmpjes) van zichzelf uploaden waarin hij/zij een lied zingt met of zonder akoestische begeleiding. Op die filmpjes kon dan gestemd worden en de filmpjes met de meeste stemmen kwamen in de top 10 terecht. Op het einde van de wedstrijd koos de jury van Idool één persoon uit de top 10 die dan mee mocht op reis als 25ste kandidaat van Idool 2011. Die persoon was ik.

Het verslag van die reis naar de Dominicaanse Republiek is op woensdag 9 maart en op woensdag 16
maart 2011 om 20.45u te zien bij VTM en op vrijdag 18 maart wordt de eerste liveshow van ‘Idool
2011’ uitgezonden. Of ik ook in die eerste liveshow mag zingen, valt nog af te wachten. Kijk
naar ‘Idool 2011’ bij VTM en je komt het te weten.”

Hier kan je mijn Wildcard-filmpjes bekijken: http://idool.vtm.be/videos/video-494-1289053002

En dit is mijn fanpagina. Hoe meer fans, hoe beter!
www.facebook.com/#!/pages/Saartje-Idool-2011/167970616586785

%d bloggers liken dit: