RUISBROEK: – Woensdag 2 februari 2011 ‘ pannenkoekenbak’ vanaf 14.30 uur in Lokaal Dienstencentra ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1 A te Ruisbroek.

Lichtmis is een Christelijk feest. Het is de herdenking van de ‘Opdracht van de Heer in de Tempel’ en het zuiveringsoffer dat Maria veertig dagen na de geboorte van Jezus volgens de Joodse wet moest brengen, vandaar de Latijnse naam Purificatio Mariae. Het is de laatste feestdag waarvan de datum verbonden is aan die van Kerstmis, hij valt namelijk 40 dagen daarna.

‘ t Lokaal Dienstencentra ’t Paviljoentje viert Lichtmis met een lekkere pannenkoek! Natuur, met suiker, slagroom, ijs,…voor ieder wat wils! Breng gerust je vrienden en familie mee! Dat wordt smullen!

Lokaal Dienstencentra ’t Paviljoentje
Fabriekstraat 1 A te Ruisbroek.

%d bloggers liken dit: