SINT-PIETERS-LEEUW: – Het gemeentebestuur organiseert twee infovergaderingen voor haar inwoners die te kampen hebben gehad met wateroverlast. De getroffen inwoners krijgen hiervan een flyer in de bus.

Deze twee infovergaderingen gaan door op:
· maandag 22 november 2010 om 19.30 uur (deuren 19.00 uur) in het Lokaal Dienstencentrum Negenhof, Sint-Stevensstraat 62, 1600 Sint-Pieters-Leeuw;
· dinsdag 23 november 2010 om 19.30 uur (deuren 19.00 uur) in het Lokaal Dienstencentrum ’t Paviljoentje, Fabriekstraat 1A, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.

Tijdens deze infovergaderingen krijgen de mensen informatie aangaande verzekeringen en dit door een afgevaardigde van Ethias. Ook de nodige documenten voor het indienen van een schadedossier zullen ter beschikking worden gesteld en het Sociaal Huis zal aanwezig zijn om mensen die inlichtingen wensen, te woord te staan.

Share

%d bloggers liken dit: