VLEZENBEEK: – Toneel Vlezenbeek speelt in november ‘De Caraïbische Zee’ in een regie van Guido Degrieck.
Op zaterdag 16 oktober 2010 start van 10 tot 12 uur de verkoop (7,50 euro) van de genummerde kaarten in GCC De Merselborre.

Of vanaf 18 oktober 2010 tussen 18u en 19u30 bij Fam. Defranc – Ectors, Reuzenstraat 8 te Vlezenbeek

Davidsfonds Vlezenbeek ism KWB Vlezenbeek stellen ‘De Caraïbische Zee’  voor op:
donderdag 18 november 2010 om 20 uur
vrijdag 12 & 19 november 2010 om 20 uur
zaterdag 13 & 20 november 2010 om 20 uur
zondag 14 & 21 november 2010 om 15 uur

We maken het wel en wee mee van Mie, een goedhartige vrouw van in de zestig, met gezond verstand en optimisme en bepaald niet verwend door het leven en Nicole van ongeveer dertig, een onderwijzeres, getrouwd met Jef. Nicole klaagt veel, ook zonder werkelijke reden (het is nog allerminst duidelijk wat ze mankeert) en ze is laf, in die zin dat ze altijd heeft gedaan wat anderen van haar verwachten

Met haar huilbuien en uitbarstingen maakt ze de moedige Mie van streek. De dialogen tussen beide vrouwen zijn ontroerend, grappjg en tegelijk onthullen zij hoe ze in het leven staan. Ook veelzeggend zijn de gesprekken met de diverse bezoekers. Nicole en Mie steunen elkaar, kunnen op momenten elkaar niet uitstaan, en delen angst en hoop. Samen vinden ze troost in de gedachten aan een bootreis naar de Caraïbische Zee.

Een triest verhaal zal u denken. Fout! De personages die de revue passeren zijn zo levensecht en uiteenlopend van karakter dat u een glimlach en zelfs een lach en een traan niet zal kunnen bedwingen.

Share

%d bloggers liken dit: