RUISBROEK sporthal AJ Braillard na de brandRUISBROEK: – Door een felle brand in Sporthal AJ Braillard zit Ruisbroek 84 zoals alle clubs uit Ruisbroek zonder sporthal. Maar het bestuur en de leden bleven niet bij de pakken zitten en spraken dinsdagavond af in café Groenepoort voor een crisis vergadering.

Café Groenepoort was bijna te klein want vele leden van Ruisbroek 84 kwamen bij elkaar om te praten over de recente gebeurtenissen.


Achter in de zaal zat het bestuur samen met vertegenwoordigers van bevriende clubs en gemeenten.

Peter Meerts (Beersel): “ Ik denk dat we kunnen zeggen dat we een helpende hand kunnen uitsteken aan de vrienden uit Ruisbroek. We zijn de uurroosters bij elkaar aan het leggen om te zien wat mogelijk is en het ziet er naar uit dat alle ploegen kunnen trainen in andere zalen in de regio”.

Er zullen trainingen doorgaan in het Sint-Niklaas Instituut, de sportschuur in Dworp, de sporthal in Zuun,…

De wedstrijden zullen bijna alle doorgaan in Zuun.


Dirk Ceuppens Jeugdcoördinator R84 : “Onze crisisvergadering in de Groenepoort heeft alvast een aangepast trainingsschema en de thuismatchen zijn op 2 na opnieuw ingepland. We hopen dat we hier op de nodige goodwill van onze tegenstrevers en onze federatie mogen rekenen.
Voor de trainingen wijken we vnl uit naar St Niklaasinstituut in Anderlecht, Sportschuur Dworp en Zuun (SPL). De wedstrijden zullen bijna alle doorgaan in Zuun. Het schema zal eerstdaags aan onze leden worden overgemaakt teneinde volgende week volledig operationeel te zijn. Wij hopen onze jeugd zo spoedig mogelijk verder te kunnen begeleiden. Zij zijn onze grootste drijfveer.
Verscheidene clubs en volleyballiefhebbers hebben alvast hun solidariteit betuigt; sommigen hebben al materiaal geschonken, anderen hebben een serieuse inspanning geleverd m.b.t. het verschaffen van de nodige accomodatie.
We kunnen echter nog wat middelen gebruiken.
We bedanken alvast onze eerste redders in nood en zullen deze golf van medeleven nooit vergeten.
Langs deze weg wensen wij ook onze steun over te maken aan de concierge en aan Luc, onze vriendelijke uitbater van de cafetaria; zij hebben hier persoonlijk veel in verloren.

Het bestuur lanceerde ook een oproep naar sponsors.
Voorzitter Marc Vindevogel “ Door de brand zijn we ook al ons sportmateriaal kwijt. Daarom deze oproep om bijvoorbeeld een volleybal te sponsoren zodat al onze afdelingen verder kunnen trainen.”

Cafébaas Dries van De Groenepoort liet meteen zijn hart spreken en sponsorde vier volleyballen.
Een start van hopelijk nog veel meer.

.
Mailen kan naar: info@ruisbroek84.be
Meer info: www.ruisbroek84.be

Share

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: