SCHEPDAAL / VLEZENBEEK: – ‘boeken & kranten De Markt’ in Schepdaal en hun bijhuis aan de Postweg 136 te Vlezenbeek zijn gekend voor de boekenwinkels met dat ietsje meer. Dit ietsje meer werd recent bevestigd door een top-10 plaats bij de uitreiking van de nationale ‘Press Retail Award’.

De ‘Press Retail Award’ is een prijs voor de beste perswinkel die wordt uitgereikt door Kiosk, een beurs voor dagbladhandelaars in een organisatie van Artexis, Corelio, Danneman, De Persgroep, Persradar, Roularta, Sanoma, Stanleybet en Think Media Magazines.

Bruno en Anneleen Devuyst-Van den Houte
Bruno en Anneleen Devuyst-Van den Houte

Onze klanten zijn alles voor ons”, zeggen Bruno en Anneleen Devuyst-Van den Houte van boeken & kranten De Markt, “en dat moet getoond worden!’.

Om hun cliënteel te bedanken voor hun trouw wordt er in beide pers- en boekenwinkels een grote Eindejaarstombola georganiseerd. De prijzen zijn niet gering. Per winkel worden er 1 draagbare computer, mobiele telefoons, een navigatiesysteem, huishoudtoestellen, delicatessenmanden, waardebonnen, enz…. weggeschonken.
Hopelijk kunnen we veel mensen op 1 januari 2010 blij maken!”, zeggen Bruno en Anneleen.

Share

%d bloggers liken dit: