VLEZENBEEK: -Naar jaarlijkse gewoonte stelt de kunstkring ‘De Merselborre’ tentoon in het ontmoetingscentrum De Merselborre in Vlezenbeek ter gelegenheid van de jaarmarkt.

2009-10-25-TT-kunstkring-De-MerselborreMet zijn tiental leden zorgt de kunstkring ieder jaar voor afwisseling en gaan de deelnemers telkens op zoek naar nieuwe invalshoeken. Zo wordt er dit jaar gewerkt op basis van poëzie. Dichter Piet Deryckere schreef voor iedere auteur een aangepast gedicht dat op een zeer persoonlijke manier wordt geïnterpreteerd in de vorm van foto’s van Patrick Bardyn, Luk Stiens en Freddy Van Vlaenderen, schilderijen van Gust Van Kelecom en Rik Moriau, beeldhouwwerken van Marcel Janssens en Micheline van Der Cruycen, groeninstallaties van Geert Van Kelecom en juwelen van Jan Crabeels.

De vernissage van de tentoonstelling wordt dit jaar opgeluisterd door gitarist Eduardo Vega.

Waar? Ontmoetingscentrum De Merselborre – Schaliestraat 2 – 1602 Vlezenbeek

Zaterdag 17 oktober van 14.00 uur tot 22.00 uur
Zondag 18 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag 24 oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur
Zondag 25 oktober van 14.00 uur tot 18.00 uur

Share

%d bloggers liken dit: