REEKS-IN-DE-KIJKER_Leeuwse-verenigfingen

logo_Wandelclub_Sint-Pieters-LeeuwSINT-PIETERS-LEEUW: – Beste Wandelaar, Wandelen is een combinatie van sporten, sociale contacten onderhouden en genieten van de mooiste hoekjes in de natuur voor jong en oud. U legt het accent op het aspect dat u het meest aanspreekt. Uw keuze komt bij ons aan bod. Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met onze clubwerking en -leden.

Iedereen is welkom op elke zondagochtend op de parking van het gemeentehuis. Het vertrek is stipt om 8u30 gepland, tenzij anders vermeld in de kalender –zie “infoLeeuw”. Ter plaatse vinden de eerste contacten plaats en kan carpooling afgesproken worden.

Een zevental keer per jaar maken we er een daguitstap van. De bestemming ligt dan verder weg en dus huren we een bus. Wandelen blijft de hoofdzaak, doch u kan deelnemen aan nevenactiviteiten zoals het bezoek aan een kasteel, museum of bedrijf.

2009-05-03-lewe-tocht_1Het bestuur met medewerking van de leden richt zelf ook wandelingen in. Zo is er de LEWE-tocht in het begin van mei, de LAMBIEKTOCHT in oktober en de WANDEL MEE in november die veel inzet en organisatie vergen. Te samen trekken ze meer dan 4000 wandelliefhebbers aan.

In eigen streek wandelen we in mei en juni zesmaal op een donderdagavond. We voorzien telkens een parkoers van 6 en 8 km. Dit is echt genieten van de groene natuur in de lente. Een gedroomde manier om de sleur te breken in de helft van de week.

Als klap op de vuurpijl van onze jaarwerking plannen we in september een wandelweekeinde. Met het motto ‘wat we zelf doen, doen we beter’ stippelt het bestuur de wandelingen voor de korte, middellange en lange afstand zelf uit en gaat zowel de parkoers als het hotel uittesten. In 2011 plannen we een wandelweek –de vijfde reeds- in het Duitse Sauerland !

Wie graag wandelt, kan onze werking en leden leren kennen. Bezorg uw gegevens ( Naam,volledig adres, geboortedatum en –plaats, telefoon- of gsm-nummer, e-mailadres ) aan één van de lagervermelde bestuursleden in onze gemeente .
2008-11-16-wandel-mee_3

Lijst van de bestuursleden:

Voorzitter Isi Malfroy, Topstraat 122, 1600 SPL tel. 02377 1970
Secretaris Remi Plees, Mollemstraat 8, 1600 SPL tel; 02331 0097
Penningmeester Annemie De Wachter, Oetingen
Desmeth Georges, Madeliefjeslaan 11, 1600 SPL  te. 02305 4075
Elskens Etienne, Gieterijstraat 72, 1601 SPL
Gouverneur Nicole, L.A.Schockaert 196, 1600 SPL
Bron:  Georges Desmeth

Share

6 comments

 1. Hallo,

  kan u mij informatie geven hoe en wanneer je je kan inschrijven in de wandelclub?
  mvg

  lieve

  1. Beste,

   Hiervoor neemt u best contact op met Desmeth Georges, Madeliefjeslaan 11, 1600 SPL te. 02305 4075

   Mvg,
   Johan – Webmaster

 2. Ik ben een van de redacteurs van het 2-maandelijks tijdschrift ‘t Pompoentje van onze wandelclub De Pompoenstappers uit Kasterlee.
  Op 14 november is er een busreis gepland naar jullie wandeling. Daarom had ik graag een parcoursbeschrijving gekregen om in ons clubblad te publiceren.
  Dank bij voorbaat

  Rob

 3. Dag Rob,

  We hebben een kant en klare beschrijving van de tocht.Geef me je e-mailadres en dan stuur ik het door ;

  danny

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: