REEKS-IN-DE-KIJKER_Leeuwse-verenigfingen
Zin in een sportief potje voetbal op zaterdagnamiddag?
Mag ik u dan voorstellen, VK ‘t Gareel. Een amateurvoetbalploeg uit Sint-Pieters-Leeuw die aantreedt met 2 ploegen (een A-ploeg en een veteranenploeg) in het amateurvoetbalverbond K.A.V.V.V. en reeds meer dan 30 jaar bestaat.
2009-08-19-VKtGareel
Maar VK ’t Gareel is meer dan een gewone voetbalploeg, het is een echte vriendenploeg. Alhoewel ze steeds proberen te winnen, komt het resultaat bij hun niet altijd op de eerste plaats. Ambiance is veel belangrijker!
De wedstrijden van zowel hun A-ploeg als veteranenploeg gaan dus steeds door op zaterdagnamiddag, de thuiswedstrijden worden gespeeld op de voetbalterreinen gelegen in de Meerweg te Ruisbroek, waar ook FC Negenmanneke hun wedstrijden speelt. De competitie start in september en eindigt in april.
De leeftijd van de spelers varieert van 16 tot 55 jaar. Vanaf 35 jaar ben je op de ideale leeftijd voor de veteranenploeg, maar niets belet je om ook na 35 jaar te blijven voetballen bij de jongeren in de A-ploeg.
Om de conditie op een hoger peil te brengen traint VK ‘t Gareel dit seizoen elke dinsdagavond van 19u30 tot 21u.

VK ' t Gareel - A ploeg
VK ' t Gareel - A ploeg

Buiten het sportieve organiseert VK ‘t Gareel ook regelmatig ontspannende activiteiten (weekendje, gezellig samenzijn, Kerstbüchenboef, Sinterklaasfeest,…) voor de leden.

Om de nodige centjes in kas te krijgen is er dan hun jaarlijkse mossel- en steakkermis en de Molenhof Cup, een sportief openlucht minivoetbaltornooi.
Van de leden wordt wel verwacht dat ze bij deze 2 activiteiten hun steentje bijdragen en de handen uit de mouwen steken. Dit is dan ook het enige dat wordt gevraagd aan de leden, want bij VK ‘t Gareel betaal je als lid GEEN lidgeld. Zo zie je maar dat, in tijden van crisis, aan sport doen helemaal niet duur hoeft te zijn.

VK ' t Gareel - Veteranen
VK ' t Gareel - Veteranen

Heb je interesse om lid te worden van VK ‘t Gareel?
Contact opnemen kan via info@gareel.be, of bel gerust naar de secretaris Geert Paesmans (02-378 28 54) of voorzitter Wim Van Cutsem (0497-13 06 89).
Voel je vrij om eens langs te komen op een training iedere dinsdagavond van 19u30 tot 21u. De Gareelers vindt je terug op het tweede speelveld.
Voor seizoen 2009-2010 zoekt VK ‘t Gareel zeker nog versterking voor hun veteranenploeg, maar ook jongere spelers zijn steeds welkom.
Voor nog meer info over VK ‘t Gareel: www.gareel.be – E-mail: info@gareel.be

Bron: Wim Van Cutsem

Share

%d bloggers liken dit: