SINT-PIETERS-LEEUW: – Davidsfonds Sint-Pieters-Leeuw: Fresco’s Georges De Geetere
Woensdag 22 april 2009 om 20 uur in de Sint-Pieterskerk

2009-04-22-sint-pieterskerk
Naar aanleiding van de restauratiewerken in de Sint-Pieterskerk aan de Rink dit voorjaar,licht architect Karel Breda het verloop van deze werken toe.
2009-04-22-fresco_georges-de-geetere-fragmentKunstkenner Mario Baeck geeft uitleg over het werk van schilder en keramist Georges De Geetere en meer in het bijzonder over de schitterende fresco’s in deze kerk.Mario Baeck gaf meerdere publicaties uit over het werk van deze veelzijdige kunstenaar.
Deze lezing vindt plaats in de Sint-Pieterskerk en is een organisatie van de parochie Sint-Pieter,het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma,het Davidsfonds en het gemeentebestuur Sint-Pieters-Leeuw in een coördinatie van de Werkgroep voor Streek- en Volkskunde.
Vrije toegang
organisatie: Davidsfonds & vzw Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma

Zie ook ons artikel van 16 maart 2009 – start restauratiewerken

%d bloggers liken dit: