SINT-PIETERS-LEEUW / RUISBROEK / VLEZENBEEK / ZUUN: – De jeugddienst van Sint-Pieters-Leeuw zorgde voor een  spetterende sport- en spelnamiddag in onze gemeente.

Deze gratis buitenspeeldag is een initiatief van de Vlaamse Overheid i.s.m. de TV-zender Nickolodeon en Sint-Pieters-Leeuw met als bedoeling de kinderen een namiddag vanachter de tv en PC weg te krijgen.
2009-04-01-buitenspeeldag__9

Door het mooie weer was er veel ambiance op de 4 locaties. Men kon er dan ook vele verscheidene activiteiten uitproberen zoals: klimmuur, speleobox, rodeo ride, bungee run, human table soccer , knutselhoek , reuzengezelschapsspelen en nog veel meer.

Wij gingen eens kijken aan het stationsplein in Ruisbroek en de Wipweide in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw
Dubbelklik op de foto’s om ze in groter formaat te zien

%d bloggers liken dit: