2009-01-05-velt-archief
Velt Groot-Halle & Sint-Pieters-Leeuw organiseert op donderdag 8 januari 2009 om 20 uur een voordracht omtrent het nut van groenbemesters in een ecologische tuin. Zoals steeds gaat de voordracht door in het cafetaria van ‘t Vondel, Possozplein 40, 1500 Halle.
De inkom is naar aloude gewoonte gratis en alle geïnteresseerden zijn dan ook méér dan welkom.

Gastspreker van de avond, Jos Van Hoecke, is in Halle voldoende bekend om te weten dat dit onderwerp op een duidelijke en enthousiaste manier zal gebracht worden. In zijn voordracht zal hij onder meer vertellen waarom groenbemesters in onze tuin gebruikt kunnen worden. De verschillende families en soorten groenbemesters met hun specifieke eigenschappen komen aan bod.

Jos zorgt ook altijd voor bijbehorende teksten. Dit laat de aanwezigen toe achteraf nog allerlei nuttige informatie op te zoeken.

Wenst u bijkomende info omtrent deze activiteit of omtrent de werking van de plaatselijke VELT-vereniging, contacteer dan Hélène Gillis via info.groot-halle@velt.be of 02 / 356.22.83.

Tekst en foto : Hélène Gillis en Jan Morre

%d bloggers liken dit: