SINT-PIETERS-LEEUW – 22 NOVEMBER 2008

Vorig jaar kon bij dansgroep Tirkedi op hun instuif kennismaken met de moderne dynamische (volks)dans zoals die in Vlaanderen stilaan opmars maakt en in de regio enkel bij dansgroep Tirkedi te beoefenen. Moderne vlotte meeslepende gevarieerde muziek en knappe dansen die je meteen in conditie houden.
Dit jaar doet de dansgroep nog beter: er wordt voorafgaand aan de instuif een gratis initiatieles (19-20 uur) georganiseerd zodat u de basispassen onder de knie krijgt en meteen enkele leuke dansen aanleert.
Dat uurtje is meteen een goede start om daarna een hele avond mee te doen met de dansinstuif (20 uur tot middernacht) en/of te genieten van het schouwspel. Kijken of meedoen, op de instuf kan het allemaal.
Bovendien zorgt de dansgroep voor een extra sfeertje ‘zomer in de winter’ met cocktails, huisgemaakt gebak, speciale biertjes en ander lekkers… aan democratische prijzen. Hou dus alvast zaterdag 22 november 2008 vrij.

Waar? nieuwe zaal met  héél veel ruimte om te dansen: Evenementenhal, Bergensesteenweg 250, 1600 Sint-Pieters-Leeuw (Zuun)
Gemakkelijk te vinden: ring rond Brussel tot afrit 16 St-Pieters-Leeuw en dan rechtsaf de Bergense steenweg volgen (2 tal km) en u heeft na de bocht de zaal onmiddellijk aan uw rechterkant (ruime parking). Of rechtstreeks uit Anderlecht of Halle.

Kassa instuif € 4, voorinschrijving € 3 via www.tirkedi.be (ook voor wie nog meer wil weten, filmpjes zien enz.)
Maar wie ook de gratis initiatieles meevolgt mag bovendien de hele avond gratis blijven!


Bron: Christine Van de Steene Secretaris Dansgroep Tirkedi

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder