bijt-in-je-vrije-tijd_logoSINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente organiseert samen met vzw De Rand en het Huis van het Nederlands Vlaams-Brabant de tweede editie van het project ‘Bijt in je vrije tijd’. De bedoeling is mensen die Nederlands leren, te laten kennismaken met het aanbod van Nederlandstalige verenigingen. De verenigingen vormen de ideale omgeving voor wie ook buiten de klas Nederlands wil oefenen.

Wat kan je doen als vereniging?
Verenigingen die mee willen doen, kunnen een activiteit die plaatsvindt tijdens dit lopende schooljaar (tot half mei), openstellen voor anderstalige deelnemers. Zo leren die de vereniging kennen en kunnen ze Nederlands oefenen.

Vzw. De Rand maakt van het activiteitenaanbod voor de cursisten een handig boekje en verzamelt tijdens het schooljaar de inschrijvingen van anderstaligen.
Het Huis van het Nederlands biedt coaching aan de deelnemende verenigingen over het taalniveau van de cursisten en over ‘duidelijke taal’.

Heb je interesse om mee te doen of wil je graag meer informatie?
Neem contact op met de integratiedienst: Isabelle Vanderhaegen 02 371 63 28, isabelle.vanderhaegen@sint-pieters-leeuw.be

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder